Gå vidare till produktinformation
1 av 8

Melli

Enricehed Hand Cream Mango / 150 ml

Enricehed Hand Cream Mango / 150 ml

Ordinarie pris 340 SEK
Ordinarie pris 340 SEK Försäljningspris 340 SEK
Rea Slutsåld
Skatt ingår. Frakt beräknas i kassan.

En lättabsorberad handkräm som intensivt vårdar huden på händerna utan att efterlämna en fet hinna eller känsla. Innehåller Döda havets mineraler och vegetabilska oljor. Berikad med Sheasmör, Olivolja och Aloe Vera-extrakt. Handkrämen är även optimal för att massera in runt nagelband för att motverka torrhet och spruckna nagelband. Probiotika och prebiotika är tillsatt i handkräm för att optimalt skapa en mikroflora som främjar en god balans. Tvål och handdesinfektion tar bort goda bakterier, vilket denna handkräm hjälper till att motverka och återställa balansen i huden. Passar även för dig med eksem. Passar för alla hudtyper.  

 

HJÄLPER DIG MED: Reparerande, Näringsgivande, Återfuktande

  • Intensiv fuktgivande handkräm för torr hud
  • Gör huden mer motståndskraftig
  • Reparerar skadad hud


ANVÄNDNING

Applicera morgon och kväll eller vid behov.


AKTIVA INGREDIENSER

Aloe barbadensis leaf juici* Aloe stimulerar fibroblaster som producerar kollagen och elastinfibrer som gör huden mer elastisk och mindre rynkig. Det har också sammanhållande effekter på de ytliga flagnande epidermala cellerna genom att klistra ihop dem, vilket mjukar upp huden.

Olivolja (Olea europaea fruit oil) Kallpressad olja från oliver, innehåller E-vitamin. Uppmjukande samt verkar närande och skyddande på huden.

Sheasmör (Butyrospermum parkii butter) Från sheaträdet, har en vattenbindande effekt samt skyddar mot uttorkning.

Vegetabilisk Fettsyra (Stearic acid) Närande fett från olivolja och kokos. Stearinsyra är en essentiell fettsyra som finns naturligt i det skyddande yttre lagret av huden. Det är en av byggstenarna i lipidlagren i huden, som hjälper till att bilda en barriär och bevara hudens naturliga fukt.

Myristic Acid (Isopropyl Mristate) En naturligt förekommande fettsyra som används som återfuktande.

Dead Sea Salt (Maris sal)  I kosmetika har använts i århundraden och av goda skäl - det naturliga Dödahavssaltet är otroligt rikt på mineraler och näringsämnen som är så välgörande för vår hälsa, kropp och själ.

Fett Från Kokos (Caprylic/Capric triglyceride) Framställs av kokos. Mjukgörande för huden.

Glycerin Är bra för huden eftersom det fungerar som ett fuktbevarande medel, vilket är ett ämne som gör att huden kan behålla fukten. Det kan öka hudens återfuktning, lindra torrhet och fräscha upp hudens yta. Det är också ett mjukgörande medel, vilket betyder att det kan mjuka upp huden.

Vegetabilisk Emulgator (Glyceryl stearate)  Utvinns ur kallpressad kokosolja och rapsolja som förenas med veg glycerin. Tillförs för att ämnen att förena sig och för att ge bra konsistens. (Cetearyl alcohol) Utvinns ur veg fett från kokos. (Potassium Cetyl Phosphate) Utvinns ur veg glycerol och fettsyror, ursprung kokosolja och rapsolja.

Vegetabilisk Tvättämne Alla tvättämnen vi använder är mild / eco-friendly och lätt nedbrytbara. (PEG-40 stearat) Mild tvättämne från kokosfett. Naturligt förekommande fettsyra. (Ceteareth-20) Mild tvättämne från kokosfett. Är en fettsyra (icke-irriterande) alkohol som spelar olika roller i hudvårdsformuleringar.

Aqua Den förser huden med värdefull fukt i de övre lagren, stödjer NMF (natural moisturizing factor) och skyddar den från fuktförlust. Detta ger huden elasticitet och spänst. Resultatet bli slät, fast hud med en frisk fräsch känsla. Är särskilt rik på polysackarider och mineraler.

Vegetabilisk Mjukgörare Mjukgörande ämnen (Glyceryl caprylate) Utvinns ur vegetabiliskt glycerol och kokosfett.  (Cetyl Behenate) Är en naturlig fettalkohol, Utvinns från vegetabilisk och kokosolja.

Vegetabilisk Fettsyra (Stearic acid) Närande fett från olivolja och kokos. (Behenic Acid) En fettsyra som härrör från oljeextrakt från växter (Canola växt, Moringa och ARACHIS HYPOGAEA). Behensyra används oftast för att ge lugnande lindring för torr och känslig hud. De talghaltiga fettsyrorna spelar en roll för att bibehålla integriteten hos hudbarriären, vilket förbättrar fuktbevarandet och förbättrar hudens återfuktning.

PENTAVITIN® ( Saccharide Isomerate) är ett kolhydratkomplex som bildas från det baskatalyserade arrangemanget av en blandning av sackarider. Detta fungerar som ett utmärkt vattenbindande medel samt ett mjukgörande medel för huden. Den är 100 % naturlig och växtbaserad med både ECOCERT-godkännande och NATRUE-certifiering.

Konserveringsmedel Används för att bevara produktkvaliteten och garantera konsumenternas säkerhet genom att förhindra tillväxt av mikrober. (Etylhexylgylcerin) Är ett konserveringsmedel som kommer från naturliga källor. Det är ett effektivt konserveringsmedel som används som ett säkert alternativ till parabener, och det erbjuder ytterligare fördelar som hudvårdande och luktborttagande egenskaper. Utvinns ur vegetabilisk olja. (Phenoxyethanol) Extraherad från växter (cikoria och grönt te).

Växtparfym (Parfym) Eteriska oljor från olika växter.

INNEHÅLL / INCI

Aqua, Isopropyl Myristate, Clycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, PEG-40 Stearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glyceryl Caprylate, Maris Sal, Shea Butter (Butyrospermum Parkii) Sorbitan Tristearate, Chlorphenesin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Behenic Acid, Isostearyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Behenate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Cinnamyl, Linalool, Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal.

Visa alla uppgifter